Finstadtunet kafé og kultursal

Kort fortalt

  • Vi holder til i samme bygget som Finstadtunet sykehjem, i Kråkstadveien 45 på Ski.
  • Stedet har flotte uteområder med bocciabane, ni hulls minigolfbane i tillegg til kultursal med shuffleboard, scene og kafé.

Aktiviteter på seniorsentrene

Etter regjeringens lettelser fra 14. januar, er alle aktiviteter nå i gang på seniorsentrene.

Åpningstider

Vi har åpent mandag-fredag kl. 10.00-15.00 og tilbyr baguetter, smørbrød, varmretter, vafler og baristakaffe. 

Om senteret

Finstadunet er spesielt opptatt av kulturelle og sosiale aktiviteter for å fremme trivsel og helse, skape nettverk og meningsfulle, gode opplevelser for innbyggerne.

Faste aktiviteter

Folkeakademiet Finstadtunet

Folkeakademiet Finstadtunet er en frivillig organisasjon som er etablert i tilknytning til institusjonen. Lokalakademiets målsetting er å skape gode kulturopplevelser for alle.

Folkeakademiet Finstadtunet på Facebook 

«Kafe med påfyll»

Kafe med påfyll er en møteplass for trivsel og sosial samvær. Vi møtes hver torsdag kl. 11.00-13.00 og har blant annet jevnlige konserter i regi av "Den kulturelle Spaserstokken".

Se aktivitetskalender Hva Skjer?

Flere bidrar til aktiviteter hos: Ski Røde Kors Omsorg, Oppegård og Ski Sanitetsforening, Losje Roald Amundsen/ Rebeccalosje nr. Hannah, Ski Lions Club, samt kor, orkestre og enkeltpersoner.

Strikkeklubb

Hver tirsdag kl. 10.00–14.00 er det strikkeklubb i Tunstua. Her tilrettelegger vi også for annen hobbyvirksomhet. Har du en interesse du har lyst til å dele med andre, så ta kontakt!

"Filosofiklubben Eureka"

I Tunstua møtes også "Filosofiklubben Eureka" første tirsdag i hver måned kl. 18.00-20.00. Dette er en møteplass for undring og refleksjon der vi snakker om eksistensielle spørsmål i en uhøytidelig atmosfære.

Program vinter/vår 2022  

Program vinter/vår 2022

Se også arrangementer og turer i regi av Senior Fritid

SeniorOnsdag

Kontakt oss

Kontaktperson for seniorsentrene

Telefon: 92 49 99 60