Info rundt Coronaviruset og skole

Kort fortalt

Her vil vi legge ut informasjon rundt det som skjer i forhold til skolen og Coronaviruset. Alle Transpondermeldinger vi sender ut, legger vi ut her, med en påminnelse på vår Facebookside. På denne måten håper vi å nå så mange som mulig! Ta vare på hverandre i disse anderledestider!

Hilsen fra Haugjordet ungdomsskole 27.03.20


Vi har kommet oss gjennom en ny uke med hjemmeundervisning. Her kommer en ny hilsen fra rektor. Og med det ønsker vi alle en god helg!

-------------------------------------------------------------

Hilsen fra Haugjordet ungdomsskole 20.03.20

Da er vi kommet til veis ende av vår første anderledes-uke, med stor innsats på alle nivåer!

Her finner dere en hilsen fra rektor på Haugjordet ungdomsskole, med en oppsummering fra uken som har gått. 

I tillegg ønsker vi å videreføre det tydelig budskapet om at alle må følge anbefalingene fra Folkehelseinstituttet for barn, lek og Korona

  • Barn må ha steder for aktivitet - da skoler og barnehager stenger. 
  • Organisert aktivitet i større grupper er ikke tillatt.
  • Folkehelseinstituttet anbefaler 1-2 lekekamerater eller lek med familien.
  • Som foreldre og foresatt er det av stor betydning at det skjer et holdningsskapende arbeid i hjemmet på at anbefalingene fra Folkehelseinstituttet er forstått og blir praktisert.  

    Unngå Koronasmitte!

Takk for hjelpen og god helg!  

---------------------------------------------------

Info fra helsesykepleierne på skolen 17.03.20:

Hei alle elever og foresatte på Haugjordet ungdomsskole.

Vi i skolehelsetjenesten vil være tilgjengelig på telefon og e-post i vanlig arbeidstid fra klokka 08:00-15:30. Her er vår kontaktinformasjon:

Liv Heidi Skarseth

Tlf 977 69 496 - e-post: LivHeidi.Skarseth@nordrefollo.kommune.no

Marita Eldorhagen
Tlf. 901 78 908 - e-post: Marita.Eldorhagen@nordrefollo.kommune.no

Ta gjerne kontakt ved behov.

Når det gjelder Coroansmitte og spørsmål vedrørende dette, anbefaler vi dere å følge med på Folkehelseinstituttet sine nettsider www.fhi.no
eller ta kontakt med Nordre Follos Koronatelefon: 33 20 09 93

Husk å ta godt vare på dere selv og hverandre,

-----------------------------------------------------

Hilsen fra Haugjordet ungdomsskole mandag 16.mars  
Da er mandagens skoledag ved veis ende og vi har gjennomført vår første heldigitale hjemmeskolehverdag. Dette har vært spennende både for elever og ansatte. Vi har som mange andre opplevde noen tekniske utfordringer, men dette håper vi vil gå seg til. Både elever og ansatte har gjort en kjempeinnsats i en skolehverdag som ingen av oss har prøvd før.   Vi skal fortsette å legge til rette for gode læringsøkter i morgen. Vi tror det er svært viktig i en ellers rar og spesiell hverdag at noe er trygt og "sosialt". Når alt av samlinger og fritidsaktiviteter er stanset vil timene sammen på "skolen/nettet" være viktig for ungdommene. Med god informasjon, fleksibilitet og pågangsmot, både fra skolens og hjemmets side, får vi til dette sammen!  

TIPS: En oppfordring er at elevene forsker litt på hvor i huset det er best nettdekning Det var litt ustabilt for noen med video chat og synkronisering av Onenote i dag. Elevene kan for eksempel bruke:  https://www.speedtest.net og vandre litt rundt i huset. Hastigheter på under 2,5 Mbps vil gjøre mye ustabilt.  

INFORMASJON: Transponder benyttes til alt av oppdateringer i tillegg til skolens hjemmeside og skolens Facebookside. Dersom dere lurer på noe eller har beskjeder, så ber vi om at dere henvender dere til kontaktlærer.   Vi ønsker alle elever og foresatte best mulig dager hjemme – Vi har forståelse for at hverdagen er krevende både for ungdommene våre og dere foresatte. Ta vare på hverandre og gi oss beskjed hvis det er noe vi kan gjøre for dere!  

Vennlig hilsen Linda Gangnes Buer
Rektor
Haugjordet ungdomsskole