OMA åpner for innlevering mandag 25. mai

Den kommunale gjenbruksbutikken OMA på Sofiemyr åpner for innlevering av gjenstander mandag 25. mai. Møbler kan ikke leveres.

Du vil da kunne levere inn det du ønsker å donere i det store teltet til høyre for bygget. Der møter du ansatte fra OMA som viser deg hvor du kan sette fra deg ting. Merk: Det er ikke mulig å levere møbler.

Hele uke 22 er det kun anledning til å levere ting. Selve bruktbutikken er stengt.

Åpningstidene for innlevering vil være:

Mandag kl. 10-15
Tirsdag kl. 10-15
Onsdag kl. 10-15
Torsdag kl. 14-19
Fredag kl. 10-13

Bruktbutikken åpner 2. juni

Tirsdag 2. juni vil OMAs oransje dør stå åpen, og bruktbutikken er da igjen åpen for handel.

Vi oppfordrer dog ikke alle til å komme denne dagen, siden vi skal unngå for mange kunder samtidig i lokalene av smittevernhensyn.

Innlevering av gjenstander - men fortsatt ikke møbler - vil foregå i teltet på siden av bygget også i uke 23.

Åpningstidene videre er ennå ikke fastsatt, fordi vi må vurdere underveis hvor mye tid som går med til å gjennomføre alle nødvendige smitteverntiltak.

For å holde deg oppdatert på ny info fra OMA, følg OMA på Facebook og Instagram.

OMA har følgende adresse:
Sofiemyrveien 16, 1412 Sofiemyr

OMA ønsker alle givere og kunder hjertelig velkommen, og ser frem til å komme i gang med driften igjen!

Fakta om OMA

OMA gjenbruksbutikk står for Ombruk, Miljø- og Arbeidstreningssenter, og er en kommunal virksomhet under Nordre Follo kommune. Butikken åpnet i februar 2006, og har siden den gang bidratt til å gi mennesker arbeidstrening, og brukte gjenstander et nytt liv.

Sist endret: 22.05.2020