Mobilitetsuka 2020

Uken 16.–22. september er det igjen klart for Europeisk mobilitetsuke, Europas største kampanje for miljøvennlig transport.  I år er hovedbudskapet «Utslippsfri transport for alle», og Nordre Follo er med som deltakerkommune.

Aktiviteter i regi av Nordre Follo kommune

Bli med på instagramkonkurranse!

Ta et inspirerende bilde av din grønne reisehverdag og del det med oss ved å tagge bildet med #mobilitetsukanordrefollo. En jury vil kåre de tre beste bildene og det blir flotte premier. Konkurransen foregår i perioden 16.-22. september. Les mer om konkurransen.

Lån en elbysykkel gratis!

I mobilitetsuka kan du låne elbysyklene gratis i to timer, så benytt anledningen til å prøve! Deretter koster det 25 kroner per time.
Se hvor du finner syklene, nedlasting av app mm.

Vi deler ut gratis sykkellykter mandag 21. september

Møt opp på Kolbotn eller Ski stasjon mellom kl. 07.00 og 08.00 mandag morgen. Da deler vi ut gratis sykkellykter, et samarbeid mellom kommunen og Syklistenes Landsforening.

Vi ønsker alle våre innbyggere en god og grønn mobilitetsuke!

Sist endret: 16.09.2020