Bli med på Norsk naturfotofestival 10- 12. mars

Til helgen arrangeres Norsk naturfotofestival for tiende gang på Rådhusteateret i Ski. H.K.H. Dronning Sonja besøker festivalen fredag 10. mars.
Logo Norsk naturfotofestival 2023

Norsk naturfotofestival er etablert som en toneangivende arena for et bredt spekter av fotografiske uttrykk skapt av og i naturen.

Nordens største naturfotofestival  

Norsk naturfotofestival arrangeres årlig i mars, og omfatter forelesninger, film- og bildevisninger og utstillinger. Festivalprogrammet holder høyt internasjonalt nivå, med foredragsholdere av internasjonal størrelse.

Programmet settes nøye sammen for å tilfredsstille ønsket om bredde i fotografiske uttrykk og geografisk tilhørighet.

Utstillinger inne og ute 

Arrangementet foregår med base i Rådhusteateret i Ski, der 550 deltagere får være med på et arrangement som er helt unikt i Norge. I tillegg til bildevisninger og foredrag kan deltakerne besøke mange spennende utstillinger inne og utendørs på utvalgte steder i nær tilknytning til Rådhusteateret. På kveldene arrangeres middager med mulighet for hyggelig foto- og naturprat med andre festivaldeltagere og foredragsholdere.

H.K.H. Dronningen kommer fredag 10. mars

På åpningsdagen fredag 10. mars kommer H.K.H. Dronning Sonja for å delta på festivalen. Hun vil tas i mot av blant andre lokale barnehagebarn, festivalens styre, ordfører Hanne Opdan og Statforvalter Valgjerd Svarstad Haugland.

Dronningen ankommer utenfor Rådhusteateret i Ski klokken 14.30.

Ordfører Hanne Opdan skal åpne festivalen.

Den lokale fotografen Magnus Reneflot er festivalsjef.

Du kan lese mer om programmet her: Norsk naturfotofestival 2023

Sist endret: 31.03.2023