Nå starter sykle til jobben-kampanjen!

All aktivitet teller. Meld deg på, registrer aktiviteten din og vinn flotte premier. Vi dekker deltakeravgift for alle innbyggere.
sykle til jobben-kampanjen

Sykle til jobben er en landsomfattende kampanje for å fremme helse- og miljøfremmende aktivitet. Den åpnes 3. mai klokka 8.00 i Oslo sentrum og avsluttes 16. juni. Det trekkes ut vinnere av premier fra samarbeidspartnerne Merida, syklistforeningen, Hoka og Polar i hele perioden. 

Nordre Follo kommune er meldt på og vi dekker deltakeravgift for alle innbyggere.

Les mer og meld deg på

Du kan enten melde deg på som individuell deltaker eller som deltaker på et lag med maks fem deltakere.

All aktivitet i perioden teller, enten du sykler til jobben, har en aktiv pause fra hjemmekontoret, går til butikken eller er fysisk aktiv på fritiden med idrett eller friluftsliv. Alle over 15 år kan delta.

Gratis sykkelsjekk på Kolbotn og Ski

Vi tilbyr gratis sykkelsjekk, som inkluderer sjekk av bremser og gir, smøring av kjede og luftfylling.

  • 24. april klokka 15.00 – 18.00 kan du få sykkelsjekk på Kolbotn stasjon.
  • 27. april klokka 15.00 – 18.00 kan du få sykkelsjekk på Ski stasjon.

50 år med sykle til jobben

Kampanjen har bidratt til økt aktivitet blant deltakerne. I tillegg fører en mer aktiv reisevei til mindre trafikk langs veiene, noe som har gitt store besparelser på utslipp av klima- og luftforurensende gasser.

I fjor deltok nesten 40.000 nordmenn. Kampanjeleder Ola Flo Zachariasen i Bedriftsidretten oppfordrer alle til å bli med på årets kampanje.

- Sykling er morsomt og en lavterskel aktivitet som er bra for både fysisk og psykisk helse. Hvis du lar bilen stå og i stedet går eller sykler til trening eller til toget, er det i tillegg bra for miljøet. Vi trekker ut vinnere i hele kampanjeperioden fra 3. mai til 16. juni. Der vanker det flotte premier fra samarbeidspartnerne Merida, syklistforeningen, Hoka og Polar, sier han.

Sist endret: 12.04.2023