Vil du være bøssebærer for TV-aksjonen?

Årets TV-aksjon går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Vi trenger bøssebærere i Nordre Follo

Alle er velkomne som bøssebærere, men er du under 18 år må du gå i følge med en voksen.

Registrer deg som bøssebærer på nettsiden TV-aksjonens nettsider

Vi har som mål at alle husstander skal få besøk, og for å dekke hele kommunen trenger vi mange bøssebærere. Vi skal fordele cirka 400 roder (områder for bøssebærere).

Det offisielle tidspunktet for bøssebæringen er mellom kl. 16.00 og 18.00 søndag 23. oktober. Tidspunktet kan variere lokalt.

Bli med på årets viktigste søndagstur

Årets TV-aksjon går til Leger Uten Grensers arbeid med å gi vaksiner og tilgang på livreddende medisiner og legebehandling.

Pengene skal bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone.

I samarbeid med forskningsorganisasjonen DNDi skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisiner mot glemte, dødelige sykdommer.

TV-aksjonen har vært gjennomført hvert år siden 1974 og er blitt en tradisjon i Norge. Aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i innsamlede penger per hode og antall frivillige.

Ikke bare innsamling på bøsse

Givere kan gi sitt bidrag via Vipps, SMS, overføring til konto, faktura og kort.

I tillegg til bøsseinnsamlingen kommer det inn bidrag og gaver fra kommuner, samarbeidspartnere, næringsliv, organisasjoner, menigheter, skoler og barnehager.

Har du spørsmål?

Hvis du lurer på noe om TV-aksjonen, kan du ta kontakt med:

Anton Bredeveien, koordinator for TV-aksjonen i Nordre Follo
Telefon: 41212956
E-post: thoreanton.bredeveien@nordrefollo.kommune.no

Therese Lindhjem, leder for innbyggertorget
Telefon: 91151397
E-post: therese.lindhjem@nordrefollo.kommune.no

Les mer om TV-aksjonen 2022

Sist endret: 19.10.2022