Har du lyst til å sykle i vinter?

Kommunen tilbyr 50 prosent rabatt på vintersykkeldekk inkludert dekkskifte til innbyggene.

For å få støtte må du søke her

Denne nettsiden ble publisert torsdag 20. oktober. Tildeling av støtte til vinterdekk vil gjøres via prinsippet «første mann til mølla». Du vil få beskjed fra kommunen hvis du er én av de heldige som vi støtter.

Du booker tid hos Anton Sport

Hvis du er blant dem som får støtte, kan du booke time ved Anton Sport i Kolbotn eller Ski for å få skiftet til vintersykkeldekk. Du betaler da også resterende beløp (50 prosent) av kostnaden. Egenandel vil være cirka 450 kroner, avhengig av pris for dekkene

Husk at sykkelen må være vasket før du leverer den til dekkskift.

Tilbudet gjelder for sykler med dekkstørrelse 24, 26, 28 og 29’’. Elsykler med kranksykler omfattes av kampanjen, men fatbikes, lastesykler, spesialelsykler og eventuelt andre sykler med spesielle dekkstørrelser omfattes ikke av denne kampanjen.

For å få tilbudet er det et krav fra kommunens side at du møter med sykkel og får skiftet dekk hos Anton Sport. Det vil si at du går fra butikken med vintersykkeldekk montert på sykkelen. Kommunen tilbyr ett par vintersykkeldekk per husstand.

Send oss gjerne et bilde fra en tur med vintersykkeldekk!

Håper å støtte 55 innbyggere 

Tilbudet gjelder så lenge det er midler igjen. Forhåpningen er at 55 innbyggere i kommunen skal få ta del i dette tilbudet.

Med ønske om en god sesong for vintersykling!

Ta kontakt med Anders Berggren på epost anders.berggren@nordrefollo.kommune.no dersom noe er uklart.

Sist endret: 19.10.2022