Informasjon om faktura for kommunale eiendomsgebyrer

Årets andre faktura for kommunale eiendomsgebyrer sendes ut i disse dager, og har betalingsfrist 20. juni. Du kan logge inn på Min side for å se fakturert gebyr og gebyrgrunnlag for din eiendom.

Min side finner du her. (Krever innlogging via ID-porten.)

De kommunale eiendomsgebyrene sikrer blant annet at pipa på huset ditt blir feiet, søppelet ditt blir hentet, avløpet ditt blir håndtert og du har rent vann.

Kommunen sender ut faktura for vann, avløp, renovasjon, feiing og slam fire ganger hvert år. Faktura sendes til registrert hjemmelshaver av eiendommen.

Forfallsdatoer er 20. mars, 20. juni, 20. september og 20. desember.

Ofte stilte spørsmål, priser og gebyrer

Har du spørsmål om din faktura? Her finner du informasjon!

Oversikt over priser og gebyrer for vann og avløp, renovasjon, feiing og slam.

Hvis du har fått en regning på vann- og avløpsabonnement med et beløp du mener ikke kan stemme, sjekk dine eiendomsopplysninger og kontakt oss via denne siden.

Kontaktinformasjon

Via Min side kan du sende spørsmål direkte til virksomhetene som er ansvarlig for de ulike eiendomsgebyrene.

Har du spørsmål om faktura for kommunale eiendomsgebyrer du ikke finner svar på her på vår nettside eller via Min side, kontakt oss på e-post postmottak@nordrefollo.kommune.no.

Sist endret: 15.06.2022