Follofestivalen for barn og unge søndag 12. juni

Endelig er det tid for Follofestivalen igjen! Kjeller’n Fritidssenter fortsetter tradisjonen og arrangerer Follofestivalen for sjette gang, etter to lange år med koronautsettelser.

Follofestivalen har etablert seg som et begrep. Vi holder på ønsket om at Follofestivalen skal bli en av regionens største rusfrie festivaler for barn og unge, og dermed også bli kommunens største rusfrie barne- og ungdomsarrangement.  

Hvor og når?

Festivalen finner sted på Rådhusplassen i Ski, søndag 12. juni klokken 12–18. Vi ser frem til å fylle Ski sentrum med aktiviteter og moro for barn og unge.

Kart 

Plakat

Hva skjer?

Årets festival utvides med enda flere aktiviteter enn tidligere år, og mye mer moro! Follofestivalen er en familiefestival med tilbud til store og små. Det vil være aktiviteter som ansiktsmaling, hoppeslott, rodeo, hinderløyper, klatretårn, bodyzorb, hoppesklier, piratbåt og mye, mye mer! Vi har store forhåpninger knyttet til årets festival, og håper at mange ønsker å ta turen innom.  

Søndag 12. juni vil vi igjen fylle Ski sentrum med mange ulike aktiviteter, innby til yrende liv, og masse moro for små og store. Vårt mål er å skape en stor aktivitet til glede for alle i Nordre Follo. Håper vi sees!

Sist endret: 13.06.2022