Sommerhilsen fra ordfører

Endelig er det skikkelig sommer. Det har du som meg sikkert sett frem til. Sommer og ferietid kan gi oss rom til å skape gode minner med familie, venner og kjente. Og ikke minst være mer fri til å gjøre det du har lyst til - gjøre noe annet enn det du vanligvis gjør.
Ordfører Hanne Opdan

Hva gjør at du lader batteriene og får ny energi? Hvis du ikke har tenkt over det, er det en utfordring fra meg til deg. Gjør så mye du kan av det som gjør deg godt, og ta det med deg videre også når sommeren er over.

Kanskje ferierer du i nærområde, kanskje reiser du utenlands. Selv får jeg energi både med både sol, bad og turer i skog og mark. Mitt barndoms paradis er i Nord-Norge, der blir det både fiske på sjøen og gode fjellturer med mann min, familie og våre to hunder, det ser jeg frem til.

I Nordre Follo – og Follo - er det mye fint å finne på, som også er helt gratis. Vi har mange flotte kortreiste turområder i egen kommune.

Har du for eksempel hoppet fra brygga på Tussetjern? Badet i Midsjøvann eller i Langen? Spise lunsj på Svartskog kolonial eller Kråkstad stasjonskafe?

Vet du at du kan gå kyststi ned til Roald Amundsens hjem, eller studert alle de fine staudene og blomstene i Waldemar Høy-parken i Ski?

Hva med å leie (gratis) en sykkel, kano eller telt på BUA, og gjøre noe du/dere ikke har gjort før – mulighetene er mange.

Vi har også mange gode bademuligheter flere steder i kommunen.

Jeg er stolt av den flotte kystlinjen vår, også her er det flere badeplasser. Viste du at du kan leie kystled hytte i vår egen kommune? Både på DNT hytte på Bekkensten eller  Heidehaugen (Oslofjordens friluftsråd) på Ingierstrand? Herlige steder med friområde det går an å besøke – eller du kan leie hele hytta for en natt eller flere.

Og du, kanskje har du en nabo eller bekjent som ikke har så mange rundt seg som kan bli med på en liten utflukt i nærmiljøet?

Jeg takker alle engasjerte l innbyggere som bryr seg om lokalsamfunnet og bidrar til at Nordre Follo er en god kommune å bo og leve i. Det er mange som gjør en forskjell for andre.

Jeg ønsker deg en fortsatt god sommer!

Sommerhilsen fra Hanne Opdan

Sist endret: 08.07.2022