Vaksinesenteret flytter 1. mars

All vaksinering i januar og februar skjer i underetasjen på Ski storsenter. 1. mars flytter vaksinesenteret til Rådhussvingen 7.

Kommunen får bruke lokalene i underetasjen på Ski storsenter ut februar. Innen slutten av februar har vi vaksinert de fleste innbyggerne i kommunen med boosterdose.

Etter februar vil vi ikke ha behov for et så stort lokale, og vi vil flytte vaksinevirksomheten til Rådhussvingen 7 for å følge opp de som fortsatt ikke har tatt henholdsvis 1.,2., og 3. dose og eventuelt 4. dose for de som har behov for det (spesifiserte grupper med underliggende sykdommer).

Vi starter snarlig mindre ombygninger av denne lokaliteten. Det er godt med parkeringsplasser og grei inngang for de med behov for universell utforming.

Sist endret: 26.01.2022