Kjersti Vevstad blir ny kommunalsjef for helse og mestring

Hun kommer fra tilsvarende stilling i Aurskog-Høland, og starter hos Nordre Follo i februar 2023.
Kommunalsjef fra februar 2023

Kjersti Vevstad vil starte i stillingen 27. februar 2023 og Lene Jahren er konstituert kommunalsjef inntil Vevstad begynner i Nordre Follo. 

Kjersti Vevstad er i dag kommunalsjef for området helse og livsmestring i Aurskog-Høland. Hun har lang og variert ledererfaring, og de siste femten årene i kommunal virksomhet. Hun er bosatt i Lillestrøm kommune.

Fremoverlent og teamorientert

  - Jeg er veldig glad for å få Kjersti Vevstad som ny kommunalsjef for helse og mestring i Nordre Follo kommune. Jeg er trygg på at hun vil videreføre det gode arbeidet som helse og mestring har jobbet fram de siste årene, sier kommunedirektør Øyvind Henriksen.

  - I intervjuene viste hun stor forståelse og kunnskap om den dreiningen kommune-Norge står overfor i årene som kommer og var fremoverlent og motivert for oppgaven. Jeg opplever henne som en dedikert, resultatdrevet, inkluderende og teamorientert leder, sier Henriksen.

Godt lagspill og spennende område

- Jeg gleder meg veldig til å starte i stillingen, sier Kjersti Vevstad.

Hun legger til at hun også er spent, og at det er med en viss ydmykhet hun starter i ny jobb.

- Det er et stort område jeg skal lede, i en kommune som er to ganger så stor som kommunen jeg nå kommer fra. Samtidig betyr det at det er enda flere dyktige fagfolk, som kan jobbe sammen. Som mange andre kommuner i Norge, skal også Nordre Follo løse en del oppgaver og utfordringer innenfor helse og mestring i årene fremover, og det får vi bare til gjennom godt lagarbeid, sier Vevstad.

Hun sier videre at hun synes området helse og mestring er det mest spennende området å lede i en kommune.

Min drømmejobb

- På mange måter er dette min drømmejobb. Både med tanke på område, kommune, nye kolleger og ledelse.

–  Jeg håper og tror dette blir veldig bra, og jeg gleder meg til å møte nye kolleger, tillitsvalgte og folkevalgte i Nordre Follo, avslutter hun.     

Foto: Kjersti Vevstad, tatt av Tine Viktoria Buberg, Indre Akershus Blad.

Sist endret: 06.12.2022