DULT! Bli med på filmpremiere 6. september

Har du lyst til å se filmer laget av innbyggere som skal inspirere oss til å ta mer klimavennlige valg? Da kan du bli med på filmpremiere på Rådhusteatret tirsdag 6. september kl. 16.00–17.30.

Tirsdag 6. september er det duket for filmpremiere på filmer som innbyggere har laget for å inspirere oss til å ta mer bærekraftige valg. Filmene er laget i forbindelse med DULT-kampanjen, en kampanje som er utviklet av Nordre Follo kommune og støttet av Viken fylkeskommune.

Kampanjen har fått navnet DULT Nordre Follo – 18 x 2 minutter for å redde verden litt. DULT er en norsk oversettelse av det engelske ordet «nudge», som betyr å gi noen et «dytt» til å gjøre bedre valg ved å gjøre det enkelt å velge riktig.

Seks deltakere viser sine filmer

I vår søkte vi etter innbyggere som ville lage kortfilmer som kan gi kunnskap, engasjere og inspirere innbyggere til å velge mer bærekraftig. Seks deltakere ble plukket ut, og gjennom sommeren har de laget filmene som i 2022/23 skal vises i sosiale medier.

Meld deg på her!

Folkevalgte, ungdomsrådet, ansatte og innbyggere som har lyst er invitert/kan komme. Ordfører Hanne Opdan deltar sammen med leder Utvalg for klima, teknikk og miljø Elin Skifjell, som har sittet i juryen.

Kommer du til Rådhusteatret klokken 16.00 tirsdag 6. september, får du litt snacks og kan mingle litt – før vi viser filmene kl. 16.30–17.30.

For påmelding: Ja, jeg kommer!

Sist endret: 01.09.2022