Har du lyst til å lage film som inspirerer oss til å bli mer klimavennlige?

Vi lanserer kampanjen DULT Nordre Follo – 18 x 2 minutter for å forandre verden litt. Søk om å delta innen 1. juni. Seks deltakere får 5 000 kroner for bidraget sitt.

«Dult» er oversatt fra det engelske ordet «nudge» og har blitt et begrep for å tilrettelegge noe på en smart måte slik at folk gjør lure valg. I denne sammenhengen ønsker vi å påvirke folk til å gjøre smarte klimavalg.

Nordre Follo kommune leter etter deg som kan lage 3 korte filmer à maks 2 minutter om klimaarbeid eller klimakunnskap. Filmene kan være morsomme, inspirerende og lærerike og for eksempel handle om hvordan vi kan redusere matsvinn, spare strøm, kjøpe brukt, dele og låne, redusere plast – du bestemmer selv!

Hvem kan søke?

Du kan søke om å delta alene eller som for eksempel vennegjeng/familie/par/gruppe.

Du må være over 16 år, eller søke sammen med foreldrene dine.

Deltakerne (alene eller gruppen) får 5 000 kroner hver for å delta i kampanjen.

En jury velger ut seks deltakere

De seks deltakerne (alene eller i gruppe) blir plukket ut av en jury, som velger basert på deltakeres alder, ulike temaer og andre hensyn som gir best mulig bredde.

Deltakerne forplikter seg til å stille opp til intervju og bilder for kampanjen og på eventuelle arrangementer tilknyttet kampanjen, som for eksempel lansering av filmene.

Ved behov kan kommunen bistå med rekvisitter/utstyr.

Filmene skal i hovedsak brukes i kommunens sosiale medier.

Søk innen 1. juni 2022!

Send en kort søknad som beskriver deg og konseptet (til sammen maks 500 ord eller maks 2 minutters filmklipp) på e-post til: christina.blumentrath@nordrefollo.kommune.no

Har du spørsmål?

Ta kontakt med klimarådgiver Christina Blumentrath på telefon: 93 05 71 14 eller e-post: christina.blumentrath@nordrefollo.kommune.no

Prosjektet er støttet av Viken fylkeskommune.

Sist endret: 25.05.2022