Programforslag - Den kulturelle skolesekken

Er du en profesjonell kunstner eller utøver, og vil bidra til å gi barn og unge i Nordre Follo gode opplevelser og møter med kunst og kultur? Meld inn ditt programforslag innen 10. desember.

Den kulturelle skolesekken (DKS) bidrar til at alle skoleelever i Norge, uansett hvor de bor, hvilken skole de går på eller hvilken bakgrunn de har, møter profesjonell kunst og kultur. Flere tusen utøvere bidrar i DKS-ordningen, som er landets største formidlingsarena for kunstnere og kulturformidlere.

Det er et mål at utøverne, produksjonene og apparatet elevene møter speiler vårt samfunn, synliggjør forbilder og bidrar til et inkluderende og mangfoldig fellesskap.

Send inn programforslag 10. desember

Den kulturelle skolesekken i Nordre Follo tar nå imot programforslag til skoleåret 2022/23. Fristen for innsending av forslag er 10. desember 2021.

Forslagsskjema

Fyll ut forslagskjema og send vedlegg på mail til
DKS, Nordre Follo kommune

Alle som kommer med forslag vil få svar innen midten av februar 2022.

Nordre Follo kommune ønsker både verksteder og forestillinger/fremvisninger velkommen som programforslag. Representerer du en kunst- eller kulturinstitusjon kan du registrere institusjonen og sende inn forslag på vegne av denne. Produksjoner med videodokumentasjon vil bli prioritert.

Meld inn ditt programforslag – og du kan bli en av de som bidrar i verdens beste ordning for kunst- og kulturformidling til barn og unge!

Sist endret: 18.10.2021