Har du fått invitasjon til å delta i folkehelseundersøkelsen?

Dine svar hjelper oss når vi skal utvikle lokalmiljøer og tjenester. Som takk for at du svarer, er du med i trekningen om flotte lokale premier.

Mandag 8. november gikk startskuddet for en av Norges største folkehelseundersøkelser. Mange i Nordre Follo kommune fikk en SMS eller e-post fra FHI.

250 000 innbyggere i Viken er invitert til å svare på spørsmål om hvordan de opplever egen helse, trivsel, livskvalitet og nærmiljøet sitt. I Nordre Follo kommune fikk 11 495 innbyggere over 18 år invitasjon til å delta i undersøkelsen.

Ordføreren og kommuneoverlegen håper mange vil svare

– Jeg håper at mange svarer på denne viktige undersøkelsen om hvordan folk har det her i kommunen, sier ordfører Hanne Opdan. – Svarene kan hjelpe oss med å utvikle tjenestene og lokalsamfunnene våre. Vi vil bruke svarene til å sette inn mest mulig målrettede tiltak der det trengs, sier hun.

Kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold håper at mange svar kan bidra til at det blir enda bedre å bo og leve i Nordre Follo.

– Jo flere som svarer, jo bedre blir kommunens grunnlag for å øke livskvaliteten for flest mulig. Folkehelse handler om så mange ting.
Både godebhelsetjenester, trygge bomiljøer og tilgjengelige kultur- og fritidstilbud er viktig for at folk skal ha det bra.

Svar på undersøkelsen – og bli med i trekningen om flotte lokale premier

I tillegg til at alle som svarer er med i trekningen om 5 gavekort fra Viken fylkeskommune, har vi lokale premier i Nordre Follo kommune.

De som svarer på undersøkelsen, har muligheten til å vinne en av disse premiene:

• 5 gavekort på The Well:
    Gavekortene er for to personer og inkluderer overnatting på hotellet i Signature Cove room inkludert frokost, inngang til spa, middag i restaurant Mori (tasting menu) i tillegg til The Well 50 minutters balance
  • 2 gavekort à 3000 kroner Kolbotn Torg eller Ski storsenter
  • 4 gavekort à 400 kroner til Rådhusteatret i Ski
  • 4 gavekort à 400 kroner til Kolben kulturhus på Kolbotn

Det er bare de som har fått invitasjon til å delta i spørreundersøkelsen, som kan svare.

Les mer om undersøkelsen her:

Folkehelseundersøkelsen 2021

Sist endret: 09.11.2021