Vær med å rekruttere barn og unge til fritidsaktiviteter

Vil du rekruttere flere barn og unge til fritidsaktivitet i din organisasjon? Nå lager frivilligheten en nasjonal oversikt over alt som er gøy å være med på!

Hvorfor registrere seg på Ungfritid.no?

  • Ungfritid.no vil gjøre din organisasjon mer synlig, også for de som ikke kjenner dere fra før.
  • Det er enkelt og koster ikke penger. Vi kan også hjelpe dere med å registrere organisasjonen og aktivitetene dere tilbyr. 
  • Løsningen krever ikke mye teknisk kompetanse, men det er hjelp og få hvis dere trenger det.  

Digital oppslagstavle 

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle for frivillige organisasjoner som vil vise seg frem i det mangfoldet av fritidsaktiviteter som finnes for barn og unge. 15. april lanseres nettstedet for befolkningen og vi oppfordrer alle lag og organisasjoner i Nordre Follo kommune til å registrere seg før det.   

God markedsføring

Fra 15. april vil Ungfritid.no promotere aktiviteter som ligger ute for å gjøre folk kjent med løsningen og mangfoldet av fritidsaktiviteter som finnes i eget lokalsamfunn. Det er derfor viktig at nettopp din organisasjon er synlig her.   

Trenger du hjelp?

Ungfritid.no-teamet kan hjelpe dere med å registrere organisasjonen og aktivitetene dere tilbyr. Det er også mulig å sette opp en egen time for å gjennomgå løsningen. 

Delta på samling 24. mars

Onsdag 24. mars blir det en digital samling med Frivillighet Norge og Helsedirektoratet, der temaet er barn, unge og fritidsaktiviteter

Påmelding til samlingen

Helsedirektoratet deltar også i kampanjen som starter 15. april siden de er opptatt av å synliggjøre aktiviteter i regi av frivillig sektor.  

Mer informasjon

Verktøykasse for organisasjoner

Har du spørsmål om nettstedet eller registrering av organisasjonen og aktivitetene, ta kontakt med

Frivillighet Norge   

Sist endret: 22.03.2021