Er du under 20 år og ønsker deg sommerjobb?

Nordre Follo kommune vil gjerne bidra til at flere ungdommer i kommunen får  sommerjobb. Sammen med private og kommunale arbeidsgivere ønsker vi å  tilby flere spennende og utfordrende jobber.

Hvem kan søke?

For å søke om å være med i prosjektet må du være under 20 år, bo i kommunen og ikke ha en annen jobb fra før. Du må kunne jobbe minst to uker da varigheten på jobbene vil være fra to til seks uker.  .

Søknadsfristen er 15. april.

Søk om sommerjobb  


Søk jobb andre steder også 

Å søke er ingen garanti for jobb. Vi vet ikke hvor mange vi skal ansette fordi det avhenger av hvor mange arbeidssteder vi får med på laget. Det er derfor viktig at du også søker jobber andre steder. Se nettsteder der mange arbeidsgivere legger ut sommerjobber nå.  

Nyttige tips og råd

Nedenfor finner du en oversikt over råd og tips som kan være nyttig i jobbsøkerprosessen. 

Det er viktig å fylle ut en CV uansett om du har jobberfaring eller ikke. Du kan registrere alle små oppdrag, kurs og skoler. Se gode ideer til layout og oppsett av CV og jobbprofil nedenfor. Noen er via betalingsløsning, men mye er gratis. 

Se også to nettsteder som kan gi god inspirasjon til presentasjon, intervjutrening, research og generell informasjon om arbeidsmarked:  

Kontaktpersoner

Vi som jobber i prosjektet er ansatte i NAV, Ung Fritid, Flyktningtjenesten, Utekontakten, SLT, politiet og Oppegård Røde kors.

Er du arbeidsgiver som ønsker å tilby ungdom jobb i sommer, ta gjerne kontakt med oss!  

Sist endret: 12.03.2021