Delta på webinar om uterommene i Kolbotn sentrum

Mandag 10. mai kan du delta på webinar der Multiconsult presenterer sitt forslag til hvordan vi bedre kan tilrettelegge for økt bruk av uterommene på Kolbotn.

Om Byrom Kolbotn

Kommunen har engasjert Multiconsult til å jobbe med utforming av uterommene og sikre bred medvirkning fra innbyggere, organisasjoner og næringsliv.

Du finner mer informasjon om prosjektet på byromkolbotn.com

Forslag til utforming av uterommene på Kolbotn

På bakgrunn av innspillene vi fikk etter webinaret 18.februar og etter møter med innbyggere og interessegrupper, har Multiconsult utformet et forslag til hvordan vi bedre kan tilrettelegge for økt bruk av uterommene på Kolbotn. Dette forslaget er ferskt og er ennå ikke gjennomgått i detalj med kommunens fagfolk. Den prosessen vil starte nå, men først vil vi gjerne vite hva du mener om forslaget fra Multiconsult.

Tid og sted for webinar

Tid: 10. mai kl.18.00–19.30
Sted: Direktesendt webinar i Teams

I webinaret vil det bli anledning til å stille spørsmål, og du kan du også komme med innspill i prosjektportalen byromkolbotn.com.

Sist endret: 05.05.2021