Ny påmeldingsrunde til sommerskolen

Kommunen arrangerer i år gratis sommerskole for elever på 4.-10. trinn. Tirsdag 25. mai åpner vi for en ny påmeldingsrunde.
Sommerskolen er et samarbeid mellom skolene, kulturskolen, Ung fritid, lag og foreninger og private aktører. Her får elevene mulighet til å delta på en rekke spennende aktiviteter i uke 25, 31 og 32. 
 

Flere plasser og nye kurs

Da påmeldingen åpnet 11. mai ble de fleste kursene fulltegnet i løpet av kort tid. Vi har nå gjennomgått deltakerlistene og filtrert bort doble bestillinger. I tillegg har vi etablert flere plasser på enkelte kurs og satt opp noen nye. Vi kan derfor tilby ca. 400 kursplasser, blant annet på Kuul fritid og Ballspill | Utforsk, programmer og lek med Vitenparken. Av nye kurs tilbyr vi Smaksverkstedet og Terrengsykling. Her kan elevene utforske mat og smak, eller få grunnleggende ferdigheter for å kunne sykle i skog og mark.  
 

Ny påmeldingsrunde

Vi er glade for å kunne tilby flere elever plass på sommerskolen, og åpner for ny påmeldingsrunde tirsdag 25. mai kl. 12.00. Hver elev kan kun delta på ett kurs, foresatte må melde på egne barn og det er kun mulig å melde på ett barn om gangen.  
 

Sist endret: 19.05.2021