Status for vaksinering uke 8

Vaksinering pågår for fullt i vinterferien. Vi er straks ferdige med aldersgruppen 85 år og eldre, og mye helsepersonell får vaksine denne uken.

Vi blir denne uken ferdig med å vaksinere de fleste i gruppen 85 år og eldre med dose to. Disse har fått sin andre dose på Kolbotn helsestasjon. Vi fortsetter med å vaksinere gruppen 75 pluss i Kolben. Denne uken har vi fått hele 50 hetteglass med vaksine fra Astrazenica, som tilsvarer 500 doser.  

Disse skal ikke brukes på personer over 65 år, så de benyttes til helsepersonell.

Mye helsepersonell er nå vaksinert

Målet er at kritisk helsepersonell skal være ferdig vaksinert i løpet av mars, og der ligger vi veldig godt an. Vi har fortsatt vaksinering av helsepersonell i sykehjem og hjemmetjenesten. De neste ukene er det avtalt to hele dager for å starte vaksinering av fysio/ergoterapeuter og annet helsepersonell innenfor arbeid og inkludering / rus og psykiatri. Nesten alt av helsepersonell på legekontorene er nå ferdig vaksinert.  

Kaster ingen vaksinedoser

Vi kaster ingen vaksinedoser. Vi følger retningslinjer fra FHI om at alle doser som trekkes opp utover 10 doser fra hetteglass, skal godkjennes av lege på stedet. Det har vi kunnet gjøre. Vi trekker opp mellom 11 og 12 vaksinedoser fra Astrazenica -vaksinen.

Fra torsdag 4. mars vil vi starte med å vaksinere i lokaler i Ski storsenter.  

Sist endret: 24.02.2021