Ingen nye smittetilfeller ved Follo LMS i dag

Ingen nye smittetilfeller er meldt i forbindelse med utbruddet ved Follo Lokalmedisinske Senter onsdag 23. september.

Onsdag 23. september har ingen av prøveresultatene som har kommet inn vært positive med Covid-19.

- Mange av de som tidligere er testet i forbindelse med utbruddet ved Follo Lokalmedisinske senter testes igjen etter noen dager. Vi har fått tilbake mange tester i dag, men ingen av dem var positive, sier kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold.

Avstengt avdeling

Tirsdag var kommuneoverlegen på befaring på den berørte avdelingen, kommunale akutte døgntjenester og mottaksavdelingen.

- Det er ingen grunn til å ikke bruke øvrige tjenester i bygget, som legevakten. Avdelingen som er rammet er stengt av og ligger i tredje etasje i bygget, sier Myhrvold.

Sist endret: 23.09.2020