Ingen positive koronatester 24. september

Det er ikke meldt noen positive smittetilfeller i forbindelse med utbruddet ved Follo Lokalmedisinske senter eller Nordre Follo for øvrig.

- Ingen positive tilfeller er meldt hverken i tilknytning til utbruddet ved Follo Lokalmedisinske Senter eller i Nordre Follo kommune for øvrig, sier kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold.

Dødsfall på avdelingen – ikke koronarelatert

Dessverre opplevde vi natt til torsdag et dødsfall blant en av pasientene som var innlagt på avdelingen dette gjelder, kommunale akutte døgntjenester og mottaksavdeling. Pasienten var blant pasientene som har testet positivt på koronavirus, men den direkte dødsårsaken er ikke relatert til koronavirus, sier Johnsen Myhrvold.

Ny testrunde for ansatte i dag

I dag skal igjen alle ansatte ved Follo Lokalmedisinske senter testes. Ved et utbrudd er det vanlig å reteste teste igjen etter tre dager.
– Vi forventer å få svar på disse i morgen fredag 25. september, sier Johnsen Myhrvold.

Sist endret: 25.09.2020