Teststasjonen stengt lørdag

Covid 19-teststasjonen i Ski ble stengt fredag ettermiddag etter melding om at ansatte følte seg dårlige. Brannvesenet har undersøkt stedet og ikke funnet noe unormalt i bygget. Stasjonen holdes stengt lørdag, men er åpen fra og med søndag.

Husk at råd og regler om smittevern endres ofte. Se alltid oppdatert informasjon om gjeldende regler her: Råd og regler i Nordre Follo

Alle som hadde time for testing lørdag, har fått beskjed om at timen er avlyst. De bes gå inn og bestille ny time via helseboka.

Det er ikke funnet noen feil på bygget. Stasjonen holdes stengt lørdag av hensyn til de ansatte, men åpner for normal drift fra søndag.

Ble undersøkt torsdag

Teststasjonen ble stengt onsdag ettermiddag etter mistanke om kullosforgiftning da ansatte meldte om symptomer som hodepine, kvalme og ubehag.
Torsdag morgen ble det gjennomført full service på oljefyren og teststasjonen var åpen torsdag og fredag. Det ble gjennomført målinger på stedet før det ble åpnet igjen og måler ble satt igjen på stedet og var tilgjengelig for de ansatte.

Skifter til elektrisk oppvarming

Fredag ettermiddag ble nødetatene tilkalt etter varsling om hodepine, kvalme og ubehag blant de ansatte. Brannvesenet har undersøkt og målt luften på teststasjonen og ikke funnet noe unormalt.
De ansatte ble sendt til legevakt for oppfølging.
Kommuneoverlegen vurderer at det ikke er grunn til bekymring for de som har vært og testet seg på stasjonen.
Det vil heretter bli brukt elektrisk oppvarming og ikke oljefyring på teststasjonen.

 

Sist endret: 01.12.2020