Sommeråpen fritidsklubb

Ung fritid – Nordre Follo arrangerer sommeråpen fritidsklubb for de som begynner i 7. klasse og de som går på ungdomsskolen tirsdag, onsdag og torsdag i uke 32 og 33. Tilbudet er gratis, men du må melde deg på!

Hvor kan jeg møte opp?

Uke 32 (4.-6. august )
Kråkstad fritidsklubb og Tårnåsen fritidssenter. 

Uke 33 (11.-13. august) 
Kjellern fritidssenter og Vassbonn  fritidssenter. 

Uke 32 og 33 (4.-14. august)
Hjørnet ungdomskafé (Hjørnet er også åpent på fredager).   

Hva kan jeg gjøre?  

Det er litt opp til deg! Klubbene har forskjellige aktiviteter, litt på samme måte som ellers. På Kråkstad kan du for eksempel skate i parken, spille basket, lage podcast, fly drone, game, kjøre RC-bil eller holde på med håndarbeid. 

På Tårnåsen kan du for eksempel spille fotball, basket eller andre ballspill, være i studio, game, drive med hobbyaktiviteter eller nyte en runde kubb på gresset. 

På Kjellern kan du for eksempel slå kameraten din i bordtennis, være i studio, kjøre RC-bil, spille basket og Playstation eller holde på med hobbyaktiviteter. 

På Vassbonn kan du for eksempel gjøre klubbaktiviteter, delta på konkurranser, aktiviteter og bingo, lage buttons eller andre kreative hobbyaktiviteter, game, dra på fotosafari eller bare slappe av ute eller inne. 

Dette er bare forslag til hva du kan gjøre. Hvis du bare vil komme for treffe venner er det også helt greit!   

Hvorfor har vi dette tilbudet?

Året 2020 har vært et spesielt år. Sommeren blir også spesiell. Vanligvis har vi dratt på turer og funnet på mye gøy, men i år har vi begrensede muligheter. Derfor vil vi gjøre det beste ut av situasjonen, og vi har jo tross alt mye å finne på her også! Dessuten håper vi at mange av dere har savnet klubbene den tiden de har vært stengt, og at dette kan være en hyggelig måte å starte opp igjen på.

Det er viktig å presisere at dette er noe vi håper å kunne gjennomføre. Det er dessverre ikke sikkert, for hvis smitten i befolkningen øker kan det komme retningslinjer som tilsier at vi ikke kan holde åpent.

Vi håper du vil komme på sommeråpen klubb, og minner om at du må melde deg på så vi har oversikt over hvem som besøker oss. Det er plass til 50 hver dag og vi vil servere enkel mat.   

Meld deg på!    

Sist endret: 09.12.2020