Ski helsestasjon stenger for en periode

Frem til mars/april 2021 flytter helsestasjonstilbudet på Ski til Langhus helsestasjon og Kolbotn helsestasjon.

- Våre lokaler trenger sårt en oppussing og utskifting av ventilasjonsanlegget, forteller virksomhetsleder for Helsetjenester for barn og unge, Cecilie Evenrud.

Helsestasjon for ungdom

Siste dag for Helsestasjon for ungdom på Ski helsestasjon er torsdag 17. desember. Fra nyttår vil Helsestasjon for ungdom-tilbudet flyttes til Kolbotn helsestasjon.

Åpningstidene

Mandag og torsdag kl. 14.30 - 17.30, Kolbotnveien 23 (Kolbotn helsestasjon)

Svangerskapsomsorgen

Tilbudet for gravide vil etter 16. desember flyttes til Langhus helsestasjon i oppussingsperioden.

0-5 år

For barn 0-5 år er siste time på Ski helsestasjon onsdag 16. desember. Fra nyttår vil helsestasjonstilbudet flyttes til Langhus helsestasjon (Gamle Vevelstavei 34) eller Kolbotn helsestasjon (Kolbotnveien 23).

De som har fått time og må bytte helsestasjon har fått en SMS i forkant og hvilken helsestasjon som er det nye oppmøtestedet.

Evenrud påpeker at selv om Ski Helsestasjon stenger for en periode, vil det ikke påvirke tjenestetilbudet for noen, bare nytt sted frem til mars/april 2021.

- Vi beklager at det i en periode blir mer tungvint å komme til oss, men vi gleder oss til å ta imot alle brukerne våre i nye lokaler på Ski helsestasjon etter oppussingen, sier Evenrud.

Sist endret: 16.12.2020