Opphever kokevarsel for alle innbyggere i tidligere Ski kommune

Nå kan alle innbyggere trygt drikke vannet igjen.

Oppdatering 20. desember kl. 14.00

Opphever kokevarsel for alle innbyggere i tidligere Ski kommune

Resultatene fra vannprøvene for områdene Ski Øst, Kråkstad og Skotbu er fine, og vi opphever kokevarselet for disse områdene.

Kokevarselet er dermed opphevet for alle innbyggere i tidligere Ski kommune.

Vi har sendt ut SMS til alle berørte.

Oppdatering 19. desember kl. 12.25

Opphever kokevarsel for deler av tidligere Ski kommune

Nordre Follo kommune opphever fra lørdag 19. desember kl 12.00 kokeanbefalingen i deler av tidligere Ski kommune. Alle berørte får varsel om dette på SMS.

For følgende områder gjelder kokevarselet fortsatt

De som tilhører følgende områder må vente på resultat av prøver som er klare på søndag og må derfor fortsette å koke drikkevannet:

Du finner råd for koking av vann på fhi.no.

Vi sender ut SMS når kokeanbefalingen kan oppheves for disse områdene.

Oppdatering 18. desember kl. 13.00

Kokevarselet gjelder fortsatt for alle innbyggere i tidligere Ski kommune.

• Vi forventer at prøvene er klare på lørdag. Hvis de er godkjente, opphever vi kokevarselet lørdag.
  • For området Ski Øst må vi ta ekstra prøver. På disse prøvene forventer vi svar på søndag. Hvis de er godkjente, opphever vi kokevarselet for dette området på søndag. Her ser du kartutsnitt for hvilket område som hører til Ski Øst.

Vi sender ut SMS når du ikke trenger å koke vannet lenger. Du vil også finne oppdatert informasjon på nettsiden til kommunen.

Oppdatering 18. desember kl. 10.05

Kokevarselet gjelder fortsatt for innbyggerne i gamle Ski kommune. Du får beskjed via SMS når du ikke trenger å koke vannet lenger.

Oppdatering 17. desember kl. 15.50

Nordre Follo kommune tar prøver torsdag ettermiddag. Vi forventer at prøvene er klare på lørdag. Hvis de er godkjente, opphever vi kokevarselet lørdag.

For deler av kommunen må vi ta ekstra prøver. På disse prøvene forventer vi svar på søndag. Hvis de er godkjente, opphever vi kokevarselet for dette området på søndag. Vi oppdaterer om kort tid hvilket område dette gjelder.

Vi sender ut sms når vi opphever kokevarselet for de enkelte områdene.

Vi samarbeider godt med Oslo kommune og Mattilsynet, og oppdaterer fortløpende når vi har mer informasjon.

Oppdatering 17. desember kl. 13.00

Kokevarselet gjelder fortsatt. Mer informasjon kommer.

Oppdatering 16. desember kl. 16.45

Oslo kommune holder Nordre Follo kommune oppdatert angående analyser og vi tar våre egne vannprøver i morgen tidlig.

Kokevarslet står til fredag, og muligens til lørdag.

-----------------------------------

Må koke vannet

Hovedledningen som går til Ski er gravd over. Alle innbyggere som bor i tidligere Ski kommune må koke vannet inntil videre. Kokeanbefalingen gjelder til ny beskjed blir gitt. SE OPPDATERING I SAKEN OVER. KOKEVARSELET ER OPPHEVET FOR DELER AV TIDLIGERE SKI KOMMUNE. OMRÅDENE SKI ØST, KRÅKSTAD OG SKOTBU MÅ FORTSATT KOKE VANNET.

Hva bør du gjøre når du får kokevarsel fra kommunen?

Du finner råd for koking av vann på fhi.no.

Sørg for at du får varsel på SMS

Kommunen benytter telefonvarsling til innbyggerne når vi ønsker å nå ut med informasjon raskt.

Du kan selv oppdatere kontaktdata i løsningen vi benytter, så sjekk at du står oppført med riktige opplysninger: servicevarsling.no.

Sist endret: 20.12.2020