Fastlegevakt julaften og nyttårsaften

Trenger du fastlegetjenester julaften og nyttårsaften vil tre legekontor holde åpent mellom 08.00 og 12.00 disse dagene.

Mange legekontor i Nordre Follo kommune holder stengt julaften og nyttårsaften. Tre fastlegekontor holder imidlertid åpent, og alle innbyggere kan bruke tjenesten mellom 08.00 – 12.00 julaften og nyttårsaften.

Du trenger altså ikke være pasient ved noen av disse legekontorene for å benytte deg av fastlegetjeneste ved fastlegevakten.

Resepter, urinveisinfeksjon og sykemelding

Legevakt ved Follo Lokalmedisinske senter holder åpent som vanlig, men vi ber om at det som kan tas via fastlegen/ fastlegevakten gjøres der. Dette for å avlaste legevakten i forbindelse med jul og nyttår.

- Dette kan for eksempel være hvis du har glemt å fornye helt nødvendige resepter, sykemeldinger, urinveisinfeksjon og andre mindre omfattende medisinske problemstillinger, sier kommuneoverlege Kerstin Anine Johnsen Myhrvold.

Disse legesenterne holder åpent jul- og nyttårsaften

24.12. kl 08:00 – 12:00

Ski / Toppenhaug kommunale fastlegekontor
Løkkegården legekontor
Medico legesenter

31.12 08.00 – 12.00

• Ski/ Toppenhaug kommunale fastlegekontor
• Løkkegården legekontor
• Medico legesenter

Legevakt og ambulanse

Trenger du lege utenom trefftider for fastlege:

Ring legevakt på tel: 116 117, hele døgnet.

Trenger du akutt helsehjelp, ring ambulanse. Tel: 113