Ta bilder til Frivilligsentralens årskalender 2021

Ordfører Hanne Opdan er opptatt av at folk bruker de muligheter som finnes for å gjøre disse koronatider så positive som mulig blant annet å komme seg ut å finne fotomotiver i nærmiljøet. - Bli derfor med å lag en årskalender for Frivilligsentralen, oppfordrer hun.

Anne Solhaug og Kirsten Grøstad ledere av Frivilligsentralene i Oppegård og Ski vil at du skal knipse bilder og sende inn til oss i Frivilligsentralen. Her er de ved Kolbotnvannet og foreviger endene med ordfører.

Hver måned blir et bilde plukket ut av en fagjury med blant annet representanter fra Kolbotn fotoklubb.  

Motivene er rundt deg hele tiden 

Vi vil at du skal komme det ut i frisk luft og jakte på fine steder i Nordre Follo, og gjerne forevige våren. I tillegg kan du risikere å ta et blinkskudd som blir månedens bilde, og dermed får plass i Frivilligsentralenes  Årskalender 2021. 

Bruk turkartene 

Stopp opp, snu deg rundt, bøy deg gjerne ned på huk og bruk de muligheter som nærmiljøet har av fotomotiver.  

Hanne Opdan nevner også at vi har et flott turkart på papir og et digitalt turkart hvor du også kan finne nye steder å gå eller sykle til. Motivene er rundt deg hele tiden. Eller bruk stolpejalten som turmotivator, sier hun. 

Bilder fra hele kommunen 

- Vi ønsker at innbyggerne i Nordre Follo skal ta bilder fra hele kommunen, og sende dem på e-post til oss, forteller Solhaug.

Hver måned kåres månedens bilde, som vil brukes i Frivilligsentralenes  Årskalender 2021.

Det er også lov å sende inn bilder for januar, februar og mars, og merke dem med disse månedene. Det er tillatt å ha med bilder av personer som har gitt sin tillatelse til dette.  

Sendt inn dine bilder

Send inn til Frivilligsentralen. Husk å merk bildene med ditt navn, når og hvor det er tatt og bildene bør være høyoppløselig på grunn av at kalenderen skal trykkes. Bilder tatt med mobil er av god nok kvalitet.  

Sist endret: 10.05.2020